Julebreve fra Bente og Ole i Præstø Klik på et årstal

Præstø Julen 2000

Kære familie og venner.


Så er det op under jul igen, de første vinterstorme er gået over landet men heldigvis mere beskedne end sidste år. Sne og kulde har vi ikke set men det er tid til julekort og breve. Julekortene som gir gode penge til vores lokalhistoriske arkiv udkom i år med de sidste fire. Et af dem er det her med den gamle stationsbygning som forfalder stadig mere men der dog stadig håb om den kan blive brugt til noget fornuftigt og blive lige så smuk som den var engang.

Vi fejrede det nye årtusind mens vi ventede spændt på det tredie barnebarn som Dorte regnede med at føde omkring nytår. Hans far er født 31 dec og hans ældste bror den 1 januar, så han ventede heldigvis til den 18 januar lige efter midnat. Så var han også helt færdig, vejede 5100 g og målte 59 cm. og Dorte var vist også temlig færdig da hun havde født.

Jonas 15 timer hos to stolte bedstefædre Jonas er selvfølgelig ganske dejlig og her er han både ganske ny med de stolte bedstefædre og 10 mdr. gammel.

Jonas 10 mdr.

Til sommer bliver Sisse færdig med sin suplerende uddannelse som tekstiltekniker i Herning og så glæder hun sig til at flytte tilbage fra det mørke Jylland selv om det ikke mangler på opfordringer for at hun skal blive derovre. Hun fik sin egen lejlighed i sommer og vi var sammen med Mikkel og Frederik ovre og sætte søm og skruer i væggene.

Camilla og Thomas ringforlovede sig på rigtig gammeldags vis da de havde kendt hinanden i 5 år. De bor stadig i Uggeløse og ser iblandt på lidt større huse.

Vi selv nyder stadig lejligheden midt i byen og sommerhuset, hvor vi for første gang holdt sommerferie. Vi havde besøg af Mikkel og Frederik og fik prøvet den nye Øresundsbro både med bil og tog. Senere på året sejlede vi en tur på Tubæk Riwer.3 drenge på åen Det så sådan ud fra den nye bro i Hestemøllestræde hvor deres mor, mormor og lille bror vinkede, men han kom sørme med på billedet.

Året er gået stille og roligt og som vanligt syns vi det er forbi før det begyndte men når vi sådan ser tilbage er det jo blevet til mange gode oplevelser.

En rigtig glædelig jul og et godt nytår til jer alle fra

Bente og Ole in Præstø

 

Extra for Internet brugere:

Se Præstø's KÆMPE julekalender , der i år er udvidet med en lokal julefortælling og vises på TV Danmark 2 hver aften.

Præstøs gamle Halmtorv er fornyet og opgraderet til Svend Gønges Torv

Næstved - Præstø - Mern Banen 100 år

Bente og Ole i Præstø  / E-mail