Præstø Julen 2015

Kære familie og andre gode venner

Et roligt år lakker mod enden.
Vi satte vores hus til salg i sommer hvor det så SÅ dejligt ud , i dag har 436 klikket sig ind på Boligsiden men det er ikke solgt og det bliver det nok ikke før til foråret. Det haster ikke så meget men vi vil gerne have en mindre lejebolig nede i byen før vi ikke kan passe det hele her.

For at tage 2015 fra en ende af startede Bente og jeg med en Andre Rieu koncert i Kiel med et par dage på hotel i Neustadt, det var skønt i den kolde mørke vinter.

I Maj tog vi med tekkerne i tog til Hamborg og så bl.a. Løvernes Konge en flot flot forstilling og en herlig tur med tog lige til hotellet i Hanborg.

Sidst i Maj tog Bente og jeg en uge til Pollenca på Mallorca , vi plejede vores Fiat gener, lejede en Fiat 500 i lufthavnen det kostede 400 kr mere for en hel uge end bussen til og fra lufthavnen. Så fik set den dejlige ø igen en gang.I Juni indløste vi en fælles fødselsdagsgave sammen med Sisse & Jacob og Camilla & Flemming ved en frokost i Tårnet på Christiansborg det var en lækker frokost og en dejlig oplevelse.

Først i september var Bente på pigetur til Karrebæksminde. Vi var en spændende tur på Sprogø og sidst på måneden indløste vi et gavekort fra guldbrylluppet i Aarhus og Møldrup. Vi fik set Moesgård med de kinesiske krigere og Den Gamle By hvor vi ikke havde været siden det var gratis. Vi besøgte både tante Esther i Risskov og Flemmings forældre i Møldrup.

I oktober blev Ulrik og Tanja viet og efterfølgende en herlig fest på Hertadalen i Lejre med hele familien og mange venner.

Sidst i oktober døde Ole's faster Lissen. Ole's tante Ester døde i december 95 år gammel, det var hyggelige bisættelse i Herlufmagle og Risskov.

Klik til Bloggen Hos Dorte & Ole i Nykøbing blev der stille da Jonas tog på Gribskov efterskole i august.
Mikkel & Julie var i New York fra januar til juni det kan I læse om i deres Blog her >>> den er lang med masser af billeder, det vigtigste er hvor han friede og de har varslet bryllup den 6. august 2016 - så det glæder vi os til.
Frederik flyttede sammen med Clara i lejlighed i Farum Midtpukt de har ikke varslet bryllup - endnu.

Klik til større billede Hos Sisse & Jacob i Søllerød går det også stille og roligt, de har fået 4 høns og byens flotteste hønsehus med solenergi til belysningen og der kommer æg hver dag. Gaia er stadig glad for at bo på Camillehusene og Tilde og Magne er glade for skolen, selv om Magne mener den er kedelig, så er det sjovere når mor laver Steve fra Minecraft til fastelavn.

Klik Til større billede Camilla og Flemming hygger sig i Højdevangshytten med alle 3 børn, de har lavet en masse ved hus og have og er ved at lave et extra toilet. Desværre har Alex fået diagnosticeret Autisme så det gir udfordringer i hverdagen, de arbejder meget med det og opnår gode resultater så vidt vi kan se.

Så glæder vi os extra til juleaften i år for alle børn, svigerbørn og 7 af de 9 børnebørn kommer her det er ikke sket de sidste 10-15 år og dengang var der færre svigerbørn og børnebørn. Gaia holder juleaften på Camillehusene og Juliane holder sammen far, farmor og farfar.

Hvis I vil vide mere så brug de mange link i tekst og billeder de åbner alle i et nyt vindue.

Her er de så alle 9 børnebørn som de så ud på et tidspunkt i 2015, de 2 ældste med deres kærester som de deler bolig med.

Fødselsdag Mikkel
1. januar 1990
& Julie
Fødselsdag Frederik
30. juli 1991
& Clara
 Fødselsdag Jonas
18. januar 2000
Fødselsdag Juliane
21. september 2001
 Mikkels fødselsdag Gaia
24. marts 2004
 Fødselsdag Tilde
20. januar 2006
 Fødselsdag Magne
18. maj 2008
 Fødselsdag Alex
12. marts 2010
 Fødselsdag Nanna
2. december 2012
Vi er ved at få styr på det med billeder på nettet, når I klikker på dem er der både større og somme tider flere billeder - god fornøjelse.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nyt år.

Bente og Ole i Præstø

NB: Hvis I vil have 2015 ud på papir er det her >> Julebrev 2015.pdf lige til printeren.


Til de historisk interesserede er de gamle julebreve her men der er nok ikke liv i alle de gamle links.